0

Koktajl z jarmużem i selerem naciowym

koktajl z jarmuzem i selerem naciowym

Kolejny zielony koktajl, bardziej zielony nawet niż trawa (sprzed kilku tygodni, teraz trawa jest zieleńsza niż koktajl).

Tym razem nowy składnik wpadł pod blender – seler naciowy (uwaga! smak selera bardzo mocno wyczuwalny) i tak powstał koktajl z jarmużem i selerem naciowym.

Przepis koktajlowy bardzo szybki i prosty: na 1 porcję koktajlu potrzebujemy: 1 jabłko, kilka liści jarmużu, 1 gałązkę selera naciowego oraz 1/3-1/2 szklanki wody.

Owoce/warzywa myjemy/obieramy/kroimy, blendujemy i przelewamy do szklanki. Pijemy :)

koktajl z jarmużem i selerem naciowym

 

[319/777]

Masz jakieś uwagi? Spodobał Ci się przepis? Wykorzystałaś (-eś) i wyszło? Napisz!

W komentarzu można używać tagów i atrybutów HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>