0

Rozczapierzone paróweczki

parówki i sałatka Tesciowej

Rozczapierzone paróweczki można zjeść na obiad (np. w wietrzny dzień, taki jak dzisiaj).

Łatwe do wykonania: parówki przekroić w poprzek, żeby miały długość ok 5-6 cm, końcówki nakroić na krzyż, na głębokość ok 1,5 cm. Smażyć na patelni… aż się rozczapierzą.

Jak widać na zdjęciu poniżej – można je jeść w towarzystwie sałatki Teściowej, frytek (niezdrowo, ale czasem można) i kilku oliwek, bo się błąkają po lodówce :P

 

Rozczapierzone paróweczki
[29/777]

Masz jakieś uwagi? Spodobał Ci się przepis? Wykorzystałaś (-eś) i wyszło? Napisz!

W komentarzu można używać tagów i atrybutów HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>