3

Seler naciowy – wersja niesłodka

sałatka z selerem naciowym

Kolejna wariacja na temat „seler naciowy – z czym go jeszcze zmieszać?”.

  • 4-5 patyków/gałęzi/odcinków (NIECH MI KTOŚ POWIE JAK TO NAZWAĆ!) selera naciowego
  • 1 średniej wielkości papryka
  • 0,5 puszki kukurydzy
  • kilka łyżek oliwy z oliwek
  • sól, pieprz, zioła prowansalskie albo jakieś inne mieszkanki ziołowe

Wszystko pokroić, otworzyć, wlać, wsypać, wymieszać i jeść. Ja dziś serwowałam ze schabowymi i ziemniaczkami (aleją dębową idąc je kupić kolejny już raz uniknęłam niebezpiecznego spotkania z żołędziami, które całymi stadami spadają z drzew i uderzają np. w głowę. Auć!). I jeszcze jest drugie zdjęcie pod „czytaj dalej”.

Seler naciowy wersja nieslodka

[69/777]

3 komentarze(-y) do Seler naciowy – wersja niesłodka

Masz jakieś uwagi? Spodobał Ci się przepis? Wykorzystałaś (-eś) i wyszło? Napisz!

W komentarzu można używać tagów i atrybutów HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>